Camino Sarria – Santiago de Compostela

Ik sluit me aan bij de enthousiaste woorden van mijn medereizigers. Wat een bijzondere reis. Een nieuwe wereld, die voor mij open is gegaan. Van stromen pelgrims op de camino, van het ritme van opstaan, tas inpakken, wandelen, wandelen, wandelen, prachtige omgevingen, slaapzalen, lekker eten, en met trots de tocht beëindigen in het prachtige Santiago.
Maar vooral mooie nieuwe mensen ontmoet met hun eigen verhalen en struggles. Zo van jullie genoten! En dank aan onze Claudia. Top geregeld en bijzonder jou opnieuw te zijn tegengekomen.

 

Sandra

Camino Sarria – Santiago de Compostela

Praktisch gezien vond ik het al een topreis. Mooie wandeltrajecten, lekkere lunches, borrels en heerlijke, gezellige diners. Maar vooral: een zeer gezellig en bijzonder samenzijn met 7 zeer verschillende mensen. Zo mooi om met een ieder even op te lopen of tijdens borrel/eten een gesprek aan te gaan. Prachtig om jullie te hebben leren kennen. Bedankt dat jullie mij met zijn allen een onvergetelijke week hebben bezorgd.

Gerben

Camino Sarria – Santiago de Compostela

Door te wandelen, stil te staan”. De ene voet voor de andere voet, één worden met de omgeving, eten, drinken en slapen. Blij kunnen zijn met iets kleins zoals het uittrekken van mijn schoenen. Een leeg hoofd en een warm hart, alleen en samen in het hier en nu. Met grote dank aan Claudia, als inspirerend voorbeeld van ‘El Camino es la Meta’; de weg is het doel. Ik vind het knap hoe je je inzet, verbind en een ander op een hoger plan brengt. Passend bij jouw camino van ‘hebben en houden’ naar ‘worden en zijn’, in het hier en nu. Als voorbeeld kun je veel betekenen lieve Claudia. Blijf jouw weg gaan.

Ireen

Camino Sarria – Santiago de Compostela

Ik heb een prachtige week gehad. Een combi van een soort schoolreis, yoga ontdekt, vleugje snurk, gezamenlijk geslapen zonder gemor, spierpijn overwonnen en genoten van jullie verhalen. Op zijn Gronings: ’t was goed.

Wim

Camino Sarria – Santiago de Compostela

Allen bedankt voor het mooie avontuur in alle facetten. Ik heb genoten en inderdaad, wat Wim al aanhaalde, een schoolkamp gevoel. Het Spaanse platteland, de gesprekken onderweg, soms met een lach en soms met een traan, maakten het voor mij fantastisch.

Fred